Nakladané japonské slivky, veľmi neobvyklé slano-kyslé chuti.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Umeboshi môžete užívať aj ako koncentrát. Zo svestičiek umeboshi sa odstránia kôstky a po roztlačení vznikne pasca. Môžeme ju veľmi dobre použiť v rôznych pokrmoch alebo samotnú. Ako vedľajší produkt pri fermentácii japonských švestičiek umeboshi sa získava umeocet. Umepasta aj umeocet sú výbornými dochucovadlami zeleninových jedál a rôznych pokrmov. Celé nezrelé slivky môžu tiež macerovať v sladkom náleve a destiláte - vzniká lahodný likér Choya umeshu.
Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Po otvorení uchovávať do 10°C.
Balenie obsahuje 60 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.