Nastavenie cookies: Aby web zostal tak, ako ho poznáte

Aby ste na našich stránkach rýchlo našli to, čo hľadáte, ušetrili veľa klikania a nezobrazovali sa vám reklamy na veci, ktoré vás nezaujímajú, potrebujeme od vás súhlas so spracovaním súborov cookies, tzn. malých súborov, ktoré sa ukladajú vo vašom prehliadači.

Podľa cookies vás na našich stránkach spoznáme a zobrazíme vám ich tak, aby fungovali správne a podľa vašich preferencií.
Upozorňujeme, že údaje zo súborov cookies sa môžu používať aj v personalizovaných reklamách. Ak nesúhlasíte, môžete povoliť iba nevyhnutné súbory cookies. Prejdite si podrobný prehľad cookies a podmienky ich používania .

MojaLekáreň.sk

JIZERKA

Bezlepkové múky a zmesi vhodné na pečenie a varenie.
JIZERKA Zmes univerzálna (zlatá) 1000 g

JIZERKA Zmes univerzálna (zlatá) 1000 g

JIZERKA Zmes univerzálna (zlatá) 1000 g

Bezlepková múka vhodná na pečenie.

100 % (2x)
Na sklade viac ako 5 kusov

5,49 €

JIZERKA Zmes univerzálna 1000 g

JIZERKA Zmes univerzálna 1000 g

JIZERKA Zmes univerzálna 1000 g

Bezlepková múka na široké využitie v kuchyni.

Na sklade viac ako 5 kusov

4,49 €

JIZERKA Zmes na biely chlieb 500 g

JIZERKA Zmes na biely chlieb 500 g

JIZERKA Zmes na biely chlieb 500 g

Výpredaj

Bezlepková múka vhodná na pečenie.

100 % (2x)
Na sklade viac ako 5 kusov

3,29 €

JIZERKA Zmes na viaczrnný chlieb 500 g

JIZERKA Zmes na viaczrnný chlieb 500 g

JIZERKA Zmes na viaczrnný chlieb 500 g

Výpredaj

Bezlepková múka vhodná na pečenie.

Na sklade viac ako 5 kusov

3,29 €

JIZERKA Zmes na slnečnicový chlieb 500 g

JIZERKA Zmes na slnečnicový chlieb 500 g exp.

JIZERKA Zmes na slnečnicový chlieb 500 g

Bezlepková múka vhodná na pečenie.

Momentálne nedostupné
JIZERKA Zmes na tmavý chlieb 500 g

JIZERKA Zmes na tmavý chlieb 500 g exp.

JIZERKA Zmes na tmavý chlieb 500 g

Bezlepková múka vhodná na pečenie.

Momentálne nedostupné
Značka JIZERKA je dostupná aj na našom českom e-shope Lékárna.cz

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.