Na sklade viac ako 5 kusov V utorok 16. 12. odosielame, u vás v stredu 17. 12.
Ako čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora, je javorový sirup (spolu s medom a melasou) vynikajúcim pomocníkom pri nahradzovaní rafinovaného bieleho cukru. Okrem sacharózy obsahuje vitamíny radu B, vápnik, železo a stopové množstvá ďalších minerálnych látok. Bio certifikát garantuje šetrné spracovanie bez použitia chemikálií (napr. Formaldehydu pri ošetrení otvorov v stromoch). Javorový sirup sa známkuje podľa farby, a tým i chuti. Čím svetlejšia farba, tým jemnejšia menej intenzívna vôňa a chuť, a tým drahší sirup. Grade C je vhodný k stolovými použitie i na varenie. Hodí sa na dochutenie už hotových pokrmov: na palacinky, lievance, na biely jogurt, do musli a na zmrzinové a ovocné poháre. Javorovým sirupom môžete pri varení a pečení nahradiť biely cukor v pomere 3 diely sirupu za 4 diely cukru. Pôvod: Kanada
Preložené pomocou Google Translatore
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.