Lyofilizované mango alebo mango sušené mrazom.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra
Lyofilizácia patrí medzi najkvalitnejšie spôsoby sušenia ovocia. Vďaka šetrnej forme prudkého zmrazenia a následného pomalého sušenia vo vákuu sa mango zbaví 95% vody bez toho, aby však prišlo o dôležité živiny, minerálne látky, vitamíny a ďalšie cenné látky. Okrem nutričných hodnôt si však mango sušené mrazom zachováva aj svoju typickú farbu aj sladkú chuť, a to bez akéhokoľvek pridaného cukru.
Mango, lyofilizované plátky.
Výživové údaje na 100 g:
|
Energetická hodnota |
900 kJ/214 kcal |
|
Tuky |
1,9 g |
|
Sacharidy |
30,1 g |
|
Bielkoviny |
8,1 g |
|
Soľ |
0,00 g |
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sezamu a škrupinových plodov.
Balenie obsahuje 30 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.