Ovocie prudko zmrazené a následne pomaly sušené vo vákuu, vďaka tomu si zachováva svoju chuť.
Na sklade viac ako 5 kusov V utorok 16. 12. odosielame, u vás v stredu 17. 12.
Lyofilizácia patrí medzi najkvalitnejšie spôsoby sušenia ovocia. Vďaka šetrnej forme prudkého zmrazenia a následného pomalého sušenia vo vákuu sa zbaví 95% vody bez toho, aby však prišlo o dôležité živiny, minerálne látky, vitamíny a ďalšie cenné látky. Okrem nutričných hodnôt si však ovocie sušené mrazom zachováva aj svoju typickú farbu aj sladkú chuť, a to bez akéhokoľvek pridaného cukru.
Mrazom sušené jahody.
Výživové údaje na 100 g:
| Energetická hodnota | 1404 kJ/334 kcal |
|
Tuky |
3,1 g <0,1 g |
|
Sacharidy |
59 g |
|
Bielkoviny |
7,2 g |
| Soľ | 0,03 g |
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sezamu a škrupinových plodov.
Balenie obsahuje 30 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.