Lyofilizovaný ananás alebo ananás sušený mrazom.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Lyofilizácia patrí medzi najkvalitnejšie spôsoby sušenia ovocia. Vďaka šetrnej forme prudkého zmrazenia a následného pomalého sušenia vo vákuu sa zbaví 95% vody bez toho, aby však prišlo o dôležité živiny, minerálne látky, vitamíny a ďalšie cenné látky. Okrem nutričných hodnôt si však ovocie sušené mrazom zachováva aj svoju typickú farbu aj sladkú chuť, a to bez akéhokoľvek pridaného cukru.
Mrazom sušené kúsky ananásu.
Výživové údaje na 100 g:
| Energetická hodnota | 1495 kJ/353 kcal |
|
Tuky |
0,7 g <0,1 g |
|
Sacharidy |
88 g |
|
Bielkoviny |
3,4 g |
| Soľ | 0,02 g |
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sezamu a škrupinových plodov.
Balenie obsahuje 30 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Každý pracovný deň o
9:00
-
14:00
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.