MojaLekáreň.sk

Bezlepkové prísady na varenie a pečenie
Obsahuje zložku: hrach

Hraška na zahusťovanie jemná 1 kg

Hraška na zahusťovanie jemná 1 kg Hraška na zahusťovanie jemná 1 kg

Varte zdravšie - Hraška je chutná zmes hrachu a bezlepkových obilnín…

Na sklade viac ako 5 kusov

7,29 €

Hraška na zahusťovanie jemná 250 g

Hraška na zahusťovanie jemná 250 g Hraška na zahusťovanie jemná 250 g

Varte zdravšie - Hraška je chutná zmes hrachu a bezlepkových obilnín…

Na sklade viac ako 5 kusov

2,79 €

Hraška na obaľovanie pikantná 1 kg

Hraška na obaľovanie pikantná 1 kg

Varte zdravšie - Hraška je chutná zmes hrachu a bezlepkových obilnín…

Na sklade viac ako 5 kusov

6,99 €

Hraška na obaľovanie pikantná 250 g

Hraška na obaľovanie pikantná 250 g Hraška na obaľovanie pikantná 250 g

Varte zdravšie - Hraška je chutná zmes hrachu a bezlepkových obilnín…

Na sklade viac ako 5 kusov

2,49 €

Hraška Vanilka 250 g

Hraška Vanilka 250 g Hraška Vanilka 250 g

Ochutená prírodná vanilkou a jemne sladená fruktózou ... pridaním…

Na sklade viac ako 5 kusov

2,19 €

VEGGS Sušená náhrada vajíčka na omeletu a miešaný variant 180 g

VEGGS Sušená náhrada vajíčka na omeletu a miešaný variant 180 g VEGGS Sušená náhrada vajíčka na omeletu a miešaný variant 180 g

Rastlinný prášok na prípravu vegánskej alternatívy slepačieho vajca.

Momentálne nedostupné

Bezlepkové prísady na varenie a pečenie
Obsahuje zložku: hrach

Bezlepkové prísady na varenie a pečenie sú neodmysliteľnou súčasťou prípravy pokrmov pre osoby s neznášanlivosťou lepku v strave alebo celiakiou. U nás môžete zakúpiť bezlepkové prísady na varenie a pečenie, medzi ktoré patrí kukuričný škrob, kypriaci prášok do pečiva, droždie, zemiakové cesto alebo napríklad bezlepkový kvások. Počas pečenia a varenia sa vám budú hodiť aj bezlepkové múky a strúhanky alebo bezlepkové zmesi na chlieb.

Kategóriu Bezlepkové prísady na varenie a pečenie nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.