3 za cenu 2
Autentická pasta z čerstvých surovín z čisto rastlinného pôvodu a je vhodná aj pre vegánov.
Na sklade už iba 1 - 2 kusy Dnes odosielame, u vás v pondelok 8. 12.
Restovalo sa pomalinku niekoľko hodín, aby bolo krásne jemné. Rendang je slávnostný pokrm indonézskej kuchyne. Skladá sa z hovädzieho mäsa, ktoré sa nakrája na kostičky, a dusí sa s kokosovým mliekom a touto karí pastou. Prípravou sa trochu podobá českému gulášu neba napríklad francúzskemu Beef Bourguignon. Mäso môžete jednoducho nahradiť akýmkoľvek rastlinným proteínom.
Z jednej pohára pripravíte 4 až 6 porcií indonézskeho rendang kari.
Skladujte mimo slnečného žiarenia pri teplote do 25 °C, po otvorení uchovávajte v chladničke pri teplote do +7 °C a spotrebujte do 14 dní.
Balenie obsahuje 140 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.