GARLIC VEGI Cesnaková ochucovacia zmes je vhodná do studených i teplých pokrmov. Výborná je na úpravu všetkých druhov rýb.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
GARLIC VEGI sa používa do studených pokrmov bez varenia, do nátierok a šalátov, v teplej kuchyni do polievok, omáčok, cestovín a na dusenie mäsa a zeleniny. Výborná je na úpravu všetkých druhov rýb.
Morská a vákuová soľ (NaCl max. 40 %), zelenina (cesnak 25 %, cibuľa 13 %, petržlen vňať 4 %), dextróza, škrob deproteinovaný.
Skladujte v suchu max. do 25 °C a 70 % vlhkosti vzduchu.
125 g
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.