MojaLekáreň.sk

Bio prísady na varenie a pečenie
Obsahuje zložku: citrón

RAPUNZEL Pesto ligure BIO 120 g

RAPUNZEL Pesto ligure BIO 120 g RAPUNZEL Pesto ligure BIO 120 g

Pesto je vyrábané podľa tradičného talianskeho receptu a vyniká veľmi…

Na sklade viac ako 5 kusov

3,99 €

BIO NEBIO Korenie na varené víno BIO 20 g

BIO NEBIO Korenie na varené víno BIO 20 g BIO NEBIO Korenie na varené víno BIO 20 g

Jemná a voňavá zmes citrusových plodov v kombinácii s aromatickým…

Na sklade viac ako 5 kusov

1,39 €

RAPUNZEL Kandizovaná citrónová kôra BIO 100 g

RAPUNZEL Kandizovaná citrónová kôra BIO 100 g RAPUNZEL Kandizovaná citrónová kôra BIO 100 g

Kandizovaná citrónová kôra má výraznú ovocnú chuť a neobsahuje…

Na sklade už iba 3 - 5 kusy

2,09 €

BIO NEBIO Zmes na ryby BIO 30 g

BIO NEBIO Zmes na ryby BIO 30 g BIO NEBIO Zmes na ryby BIO 30 g

Jemná koreniaca zmes na ryby sa skvele hodí na grilovanie rýb, ale aj…

Na sklade viac ako 5 kusov

1,69 €

BIO NEBIO Citrónová kôra strúhaná BIO 30 g

BIO NEBIO Citrónová kôra strúhaná BIO 30 g BIO NEBIO Citrónová kôra strúhaná BIO 30 g

Citrónová kôra je vyrobená šetrným usušením nastrúhanej kôry bio…

Na sklade už iba 1 - 2 kusy

1,59 €

RAPUNZEL Kandizovaná pomarančová kôra BIO 100 g

RAPUNZEL Kandizovaná pomarančová kôra BIO 100 g RAPUNZEL Kandizovaná pomarančová kôra BIO 100 g

Akcia

Kandizovaná pomarančová kôra má výraznú ovocnú chuť a neobsahuje…

Čoskoro na sklade

Bio prísady na varenie a pečenie
Obsahuje zložku: citrón

Variť aj piecť zdravo a bez zbytočnej chémie? S nami áno! Objavte tie najkvalitnejšie bio prísady na varenie a pečenie, ktoré vašu domácu tvorbu premenia na potešenie pre oči aj chuťové poháriky. Ponúkame bio oleje a ghí maslá, s ktorými zvládnete pečenie aj vyprážanie doslova ako po masle a ďalšie bio prísady na varenie aj pečenie, ako sú pudingy, korenie alebo dochucovadlá.

Kategóriu Bio prísady na varenie a pečenie nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.