Kvalitný kvások je základom pre dobrý výsledok kváskového pečenia.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás v pondelok 13. 5.
Bezlepkový kváskový chlieb cca 500 g
Ingrediencie:
Návod na prípravu:
Do 500 ml vlažnej vody pridajte zmiešané suché ingrediencie a pomaly rukami alebo ručným mixérom dôkladne zmiešajte v trvaní 5-6 minút. Zmiešané cesto dáte do formy na pečenie primeranej veľkosti k veľkosti cesta, v príliš veľkej nádobe by cesto mohlo spadnúť alebo sa roztiecť, pre lepšie udržanie pevnej konzistencie cesta je možné pridat psyllium (stačí 10 g). Po vložení cesta do formy nechajte cesto kysnút cca 40-45 min. Ideálne prostredie pre kysnutie je 32 °C pri 85% relatívnej vlhkosti. Vrch cesta hlboko zarežte a potrite roztaveným kokosovým tukom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 230 stupňov 60 minút. Upečený chlieb nechajte na mriežke vychladnúť.
pohánková múka, quinoa (mrlík čílsky) múka, štartovacie kultúry.
Neobsahuje alergény!
Energetická hodnota | 1601 kJ/378 kcal |
Tuk z toho nasýtené mastné kyseliny |
3,2 g 0,9 g |
Bielkoviny | 14 g |
Sacharidy z toho cukor |
67 g 6,4 g |
Soľ | 0 g |
Skladujte na suchom a tmavom mieste. Po otvorení starostlivo uzavrite.
Nemecko
Balenie obsahuje 35 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.