100 % BIO kakaové maslo vo forme kúskov. Má široké využitie v kuchyni. Je výborným prírodným prostriedkom v každodennej starostlivosti o pokožku.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra
Kakaové maslo sa získava lisovaním surovej kakaovej hmoty, ktorú obdržíme z nepražených kakaových bôbov Criollo pestovaných v podmienkach ekologického poľnohospodárstva. Lisovanie sa vykonáva za nízkej teploty – nedochádza tak k strate dôležitých živín a enzýmov, maslo je tepelne stabilné, obsahuje prírodné antioxidanty, ktoré zabraňujú žltnutiu, a uchováva si jemnú vôňu a chuť horkej čokolády.
Klasické využitie pre kakaové maslo je pri výrobe čokolády. Avšak môžeme ho používať aj v kuchyni pri príprave koláčov, dezertov, sušienok, zmrzliny a iných pokrmov. Je tiež výborným prírodným prostriedkom v každodennej starostlivosti o pokožku – zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regeneračné vlastnosti.
Pri výrobe čokolády (zjemní chuť), čokoládových poliev (pri krájaní nebude poleva praskať), zmrzliny, na vyprážanie, pečenie - mäsa, sladkých pokrmov.
BIO kakaové maslo, kúsky.
Energia | 3750 kJ/895,7 kcal |
Tuky | 99,4 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 65,2 g |
Sacharidy | 0,1 g |
- z toho cukry | 0 g |
Vláknina | <0,1 g |
Bielkoviny | 0,17 g |
Soľ | 0,1 g |
Skladujte v suchu pri relatívnej vlhkosti do 60 % v uzavretom obale. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Peru
250 g
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.