Kúsky ananásu sušeného mrazom.
Na sklade už iba 3 - 5 kusy Dnes odosielame, u vás v pondelok 13. 5.
Lyofilizácia je proces sušenia ovocia mrazom. Ovocie je najskôr prudko zmrazené a následne sušené pri nižšom tlaku, kde sa voda z ovocia mení na paru a ovocie si tak zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí.
V balení môže byť až 10% ovocného prachu, ktorý vzniká pri preprave produktu. Ukladajte mimo dosahu detí. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Skladujte pri teplote do 25 ° C.
Balenie obsahuje 150 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.