Lyofilizované mango alebo mango sušené mrazom.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás v pondelok 13. 5.
Lyofilizácia patrí medzi najkvalitnejšie spôsoby sušenia ovocia. Vďaka šetrnej forme prudkého zmrazenia a následného pomalého sušenia vo vákuu sa mango zbaví 95% vody bez toho, aby však prišlo o dôležité živiny, minerálne látky, vitamíny a ďalšie cenné látky. Okrem nutričných hodnôt si však mango sušené mrazom zachováva aj svoju typickú farbu aj sladkú chuť, a to bez akéhokoľvek pridaného cukru.
Mango, lyofilizované plátky.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota |
900 kJ/214 kcal |
Tuky |
1,9 g |
Sacharidy |
30,1 g |
Bielkoviny |
8,1 g |
Soľ |
0,00 g |
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sezamu a škrupinových plodov.
Balenie obsahuje 30 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.