Jazmínová ryža je bezlepková potravina pestovaná najmä v oblasti Thajska a Kambodže, má príjemnú vôňu jazmínových kvetov a orechov.
Na sklade už iba 1 - 2 kusy Zajtra odosielame, u vás v pondelok 13. 5.
Táto ryža je najpoužívanejšou surovinou na varenie ázijských pokrmov, pretože sa vďaka svojej lepivej konzistencii dobre drží paličkami. Jej ďalšou výhodou je rýchla príprava. Skvele sa hodí aj do nákypov, dezertov alebo pilafov.
Ryžu prepláchnite vo vlažnej vode. Na porciu ryže dajte dvojnásobné množstvo vody, osoľte a varte na miernom ohni 10 až 15 minút. Pred varením odporúčame namočiť do vody cca na 2 hodiny.
Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 5 kg.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.