MojaLekáreň.sk

WOLFBERRY Trstinový cukor s melasou 1 kg

WOLFBERRY Trstinový cukor s melasou 1 kg WOLFBERRY Trstinový cukor s melasou 1 kg

DOPRAVA ZADARMO NAD 21 €

Trstinový cukor s melasou má charakteristickú, príjemne karamelovú chuť i vôňu. Drobné kryštáliky majú svetlo hnedú farbu.

Viac informácií

Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 4. 11. odosielame, u vás v utorok 5. 11.

3,39 € (0,00 €/g)

Potrebujem poradiť

3,39 €

Pridajte ešte

Do košíka
Do košíka

WOLFBERRY Trstinový cukor s melasou 1 kg

Popis

Wolfberry trstinový cukor s melasou sa vyrába veľmi šetrnou kryštalizáciou trstinovej šťavy, vďaka čomu v ňom zostáva zachované maximálne množstvo vitamínov a minerálov, ktoré rafinované cukry pri ich spracovaní strácajú. Má čistú sladkú chuť, ktorá má málinko karamelové a medové podtóny. Pri pestovaní cukrovej trstiny, z ktorej sa vyrába, neboli použité žiadne pesticídy a trstina nebola geneticky modifikovaná.

Použitie

Trstinový cukor s melasou sa dobre rozpúšťa, takže je vhodný na sladenie teplých i studených nápojov, do dipov, zálievok alebo marinád. Pri pečení a varení môžete s jeho pomocou nahrádzať bežný cukor všade tam, kde ho používate, takže vám poslúži pri pečení buchiet, zákuskov, cukrovinky, alebo pri dosladzovaní polievok, omáčok a podobne.

Nutričné hodnoty v 100 g

Energia: 1651 kJ/394 kcal; Tuky: 0,0 g – z toho nasýtené 0,0 g; Sacharidy: 99,0 g – z toho cukry 99,0 g; Vláknina: 0,0 g; Bielkoviny: 0,0 g; Soľ: 0,04 g; Kalcium: 0,6 mg; Železo: 0,29 g.

Zloženie

Trstinový cukor s melasou.

Krajina pôvodu

Kolumbia.

Alergény

Bez alergénov

Obsah

1000 g

WOLFBERRY Trstinový cukor s melasou 1 kg

97 %
Hodnotilo: 45 zákazníkov
5
41x
4
3x
3
0x
2
0x
1
1x

Informácie o produkte

Značka:
Kód výrobku:
447855
Kód EAN:
8594158032102
Držiteľ rozhodnutia:
Země původu:
Kolumbia
WOLFBERRY Trstinový cukor s melasou 1 kg si môžete kúpiť aj v našom českom e-shope Lékárna.cz.

Mohlo by vás zaujímať

Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.