DOPRAVA ZADARMO NAD 21 €
Cukor vyrobený z nektáru vybraných kvetov paliem Cocos nucifera. Nerafinovaný, 100% prírodný kokosový cukor, spracovaný v BIO kvalite.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 4. 11. odosielame, u vás v utorok 5. 11.
Wolfberry kokosový cukor sa vyrába zo sladkej šťavy kokosových kvetov. Miestny domorodci musia pre získanie tohto nektáru narezať palmové okvetie a po zozbieraní z tejto šťavy nechávajú veľmi pomalým zahrievaním odpariť vodu. Výsledným produktom sú svetlo hnedé až žltohnedé kryštáliky kokosového cukru, ktoré majú výbornú a plnú chuť s mierne karamelovým podtónom.
Toto sladidlo sa v juhovýchodnej Ázii používa už tisíce rokov, ale do nášho “civilizovaného“ sveta sa dostalo až pomerne nedávno. Je to ideálna náhrada rafinovaného, prípadne trstinového cukru, ktorá sa veľmi dobre rozpúšťa a výborne sa teda hodí do všetkých nápojov – čajom počnúc, smoothie nápojmi končiac. Jeho vlastnosti ale oceníte aj pri príprave zmrzlín, jogurtov, alebo dezertov, ktorým dodá zaujímavú chuť.
Filipínske ministerstvo poľnohospodárstva zverejnilo informácie, že kokosový cukor obsahuje pomerne veľké spektrum živín. Najviac zastúpené by v ňom malo byť železo, zinok, vápnik a draslík, ďalej potom polyfenoly a mastné kyseliny s krátkym reťazcom.
Najpozoruhodnejšia je ale informácia rovnakého ministerstva, že kokosový cukor obsahuje inulín. Jedná sa o vlákninu, ktorá môže spomaľovat absorbciu glukózy a tým by sa dalo vysvetliť ich tvrdenie, že kokosový cukor má glykemický index 35.
Indonézia.
Bez alergénov
Skladujte v uzatvorenej originálnej dóze, alebo v inej uzatvorenej nádobe na chladnom a suchom mieste. Skladujte mimo dosah priameho svetla, najlepšie pri teplote 20°C - 25°C.
CZ-BIO-002
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.