Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Výživový doplnok je potravina, ktorej účelom je doplňovanie bežnej stravy a ktorá je koncentrovaným zdrojom vitamínov a minerálnych látok alebo ďalších látok s výživovým alebo fyziologickým účinkom, ktoré potravina obsahuje samostatne alebo v kombinácii, určená na priamu spotrebu v malých odmeraných množstvách. Nemá vlastnosti prevencie, ošetrovania, liečby alebo vyliečenia ľudských ochorení. Nie je určená ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Uchovávať mimo dosahu detí!
Táto vyvážená kombinácia bylín napomáha vyplavovať škodlivé látky z organizmu, priaznivo pôsobí pri tráviacich ťažkostiach - pálenie záhy, nechutenstvo a nadúvanie. Bylinný čaj v nálevových vrecúškach, vákuovo balené pre udržanie trvalej kvality. Bez chemických prísad a arómu. Bez kofeínu.
Príprava čaju
Používajte len známej značky čaju. Sú zaručene vyrobené z vysoko kvalitných druhov čaju. Pokiaľ je to možné, používajte svoju domácu vodu z vodovodu, pretože poznáte jej chuť a vnímate ju ako neutrálny. Inak používajte neperlivú vodu (bez bubliniek) s pokiaľ možno minimálne vlastni príchuťou. Čierny čaj sa zásadne zalieva vriacou vodou. Silne chlórovanú vodu nechajte 2-3 minúty prejsť varom, aby sa mohol usadiť vápnik a uniknúť chlór.Nevarte však vodu príliš dlho. Čajovú kanvicu vypláchnite horúcou vodou a predhrejte. Čaj chutí lepšie, keď je pripravený silný. Preto dajte do kanvice radšej o jeden sáčok alebo čajovú lyžičku viac. Čaj podávajte s cukrom alebo kandizovaným a mliekom alebo smotanou (nie krabicové mlieko) a podľa chuti aj s citrónom. Čaj sa musí nechať vylúhovať. Ako dlho, záleží na tom, aký čaj nám chutí - spravidla asi 4 minúty. Ak má mať čaj povzbudzujúce a osviežujúce účinky, použite radšej väčšie množstvo čaju a nechajte ho lúhovať len cca 2-3 minúty. Ak má mať čaj upokojujúce a uvoľňujúce účinky, nechajte ho lúhovať o niečo dlhšie, ale najviac ako 5 minút.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.