Zvolenému filtru nezodpovedá žiadny tovar
Zrušiť filterŠpecializované múky sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú zdravšie alternatívy ku klasickej pšeničnej múke. Tieto múky sú často bez lepku, bio a ponúkajú širokú škálu chutí a nutričných výhod. Na Mojalekaren.sk nájdete široký výber špecializovaných múk pre vaše kulinárske experimenty.
Pohanková múka - Táto zdravá múka je ideálna pre bezlepkové pečenie a varenie. Pohanková múka je bohatá na vitamíny a minerály a je skvelou voľbou pre výrobu palaciniek, chleba alebo koláčov.
Arašidová múka - Arašidová múka je skvelým zdrojom bielkovín a zdravých tukov. Táto múka bez lepku je vhodná na pečenie sladkých aj slaných pokrmov a dodáva jemnú orechovú chuť.
Gaštanová múka - Gaštanová múka je bio múka s jemnou sladkou chuťou, ideálna na pečenie dezertov a sladkého pečiva. Je bohatá na vlákninu a minerály, čo z nej robí výživnú voľbu pre vaše recepty.
Ryžová múka - Ryžová múka je veľmi jemná a ľahká, ideálna pre bezlepkové pečenie. Táto hladká múka je skvelá na výrobu pečiva, cestovín a omáčok.
Tapioková múka - Tapioková múka od značky Wolfberry je výbornou voľbou pre bezlepkové varenie a pečenie. Táto múka je ideálna na výrobu chleba, dezertov a zahusťovanie omáčok.
Múka z quinoy - Táto zdravá múka je bohatá na bielkoviny a esenciálne aminokyseliny. Múka z quinoy je skvelá na pečenie chleba, sušienok a ďalších pečív.
Banánová múka - Banánová múka je prirodzene sladká a vhodná pre bezlepkové pečenie. Táto múka dodáva jedinečnú chuť a je ideálna na výrobu palaciniek, muffinov a ďalších dezertov.
Orechová múka - Orechová múka, ako je mandľová alebo liesková, je bohatá na bielkoviny a zdravé tuky. Táto bio múka je skvelá na pečenie bez lepku a dodáva jemnú orechovú chuť.
Výživové hodnoty - Špecializované múky sú bohaté na vitamíny, minerály a bielkoviny, čo z nich robí zdravú alternatívu k bežnej múke.
Bezlepkové možnosti - Mnohé z týchto múk sú prirodzene bezlepkové, čo je ideálne pre osoby s celiakiou alebo intoleranciou na lepok.
Rôznorodosť použitia - Tieto múky možno použiť na pečenie, varenie, zahusťovanie a mnoho ďalších kulinárskych aplikácií, čo vám umožní experimentovať a objavovať nové chute.
TIP! Objavte tiež našu ponuku mandľovej múky pre vaše pečenie a varenie.
Na Mojalekaren.sk nájdete špecializované múky od renomovaných značiek, ktoré vám ponúknu vynikajúcu kvalitu a účinnosť:
Pohanková múka - Zdravá alternatíva pre bezlepkové pečenie a varenie.
Tapioková múka - Ideálna voľba od značky Wolfberry pre výrobu chleba a dezertov.
Kategóriu Špecializované múky nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz
Špecializované múky sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú zdravšie alternatívy ku klasickej pšeničnej múke. Tieto múky sú často bez lepku, bio a ponúkajú širokú škálu chutí a nutričných výhod. Na Mojalekaren.sk nájdete široký výber špecializovaných múk pre vaše kulinárske experimenty.
Pohanková múka - Táto zdravá múka je ideálna pre bezlepkové pečenie a varenie. Pohanková múka je bohatá na vitamíny a minerály a je skvelou voľbou pre výrobu palaciniek, chleba alebo koláčov.
Arašidová múka - Arašidová múka je skvelým zdrojom bielkovín a zdravých tukov. Táto múka bez lepku je vhodná na pečenie sladkých aj slaných pokrmov a dodáva jemnú orechovú chuť.
Gaštanová múka - Gaštanová múka je bio múka s jemnou sladkou chuťou, ideálna na pečenie dezertov a sladkého pečiva. Je bohatá na vlákninu a minerály, čo z nej robí výživnú voľbu pre vaše recepty.
Ryžová múka - Ryžová múka je veľmi jemná a ľahká, ideálna pre bezlepkové pečenie. Táto hladká múka je skvelá na výrobu pečiva, cestovín a omáčok.
Tapioková múka - Tapioková múka od značky Wolfberry je výbornou voľbou pre bezlepkové varenie a pečenie. Táto múka je ideálna na výrobu chleba, dezertov a zahusťovanie omáčok.
Múka z quinoy - Táto zdravá múka je bohatá na bielkoviny a esenciálne aminokyseliny. Múka z quinoy je skvelá na pečenie chleba, sušienok a ďalších pečív.
Banánová múka - Banánová múka je prirodzene sladká a vhodná pre bezlepkové pečenie. Táto múka dodáva jedinečnú chuť a je ideálna na výrobu palaciniek, muffinov a ďalších dezertov.
Orechová múka - Orechová múka, ako je mandľová alebo liesková, je bohatá na bielkoviny a zdravé tuky. Táto bio múka je skvelá na pečenie bez lepku a dodáva jemnú orechovú chuť.
Výživové hodnoty - Špecializované múky sú bohaté na vitamíny, minerály a bielkoviny, čo z nich robí zdravú alternatívu k bežnej múke.
Bezlepkové možnosti - Mnohé z týchto múk sú prirodzene bezlepkové, čo je ideálne pre osoby s celiakiou alebo intoleranciou na lepok.
Rôznorodosť použitia - Tieto múky možno použiť na pečenie, varenie, zahusťovanie a mnoho ďalších kulinárskych aplikácií, čo vám umožní experimentovať a objavovať nové chute.
TIP! Objavte tiež našu ponuku mandľovej múky pre vaše pečenie a varenie.
Na Mojalekaren.sk nájdete špecializované múky od renomovaných značiek, ktoré vám ponúknu vynikajúcu kvalitu a účinnosť:
Pohanková múka - Zdravá alternatíva pre bezlepkové pečenie a varenie.
Tapioková múka - Ideálna voľba od značky Wolfberry pre výrobu chleba a dezertov.
Kategóriu Špecializované múky nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.