Cukor s bohatou chuťou a oveľa príjemnejšou arómu než umelý vanilínový cukor.
Na sklade už iba 3 - 5 kusy V pondelok 27. 3. odosielame, u vás v utorok 28. 3.
Pravý BIO vanilkový cukor sa pripravuje mletím prírodnej bourbonskej vanilky (7%) spolu s BIO trstinovým cukrom. Surový cukor z juhoamerickej cukrovej trstiny nie je rafinovaný ani chemicky bielený. Najlepší vanilín zo skutočného bourbonového vanilkového bôbu potom dáva zmesi jej dokonalú chuť. Vanilka Bourbon vypestovaná na Madagaskare patrí vďaka svojej jedinečnej kvalite medzi najviac cenené vanilky vôbec.
Brazília a Madagaskar.
Vanilkový cukor sa používa najviac pri pečení dezertov, koláčov, čajového pečiva a vianočného pečiva. Pridávame ho do koktailov, pudingov či ciest, alebo ho užijeme na posypanie alebo obaľovanie už pečených výrobkov. Dá sa použiť aj na sladenie čaju, vareného vína alebo punču. Aby nebol čaj príliš aromatický, odporúčame vanilkový cukor ešte "zriediť" obyčajným cukrom. Je vhodný ako pre vegetariánov, tak pre vegánov.
Balenie obsahuje 20 g.
Skladujte na suchom a tmavom mieste.
Výborný
výborný
Aby sme vám uľahčili rozhodovanie, zobrazujeme tiež recenzie tohto produktu z e-shopu Lékárna.cz, ktorý je českou "sestrou" e-shopu MojaLekáreň.sk. Veríme, že informačná hodnota recenzie preváži nad tým, že sa pri čítaní trochu potrápite s češtinou.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.