Prírodná morská soľ bez chemikálií a aditív je vyrábaná udržateľným spôsobom.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Tradícia výroby soli sa datuje už od čias Féničanov. V histórii bola morská voda v mnohých krajinách často jediným zdrojom soli. Rovnako ako kedysi sa aj dnes získava odparovaním vody na slnku. Keď je soľ suchá, prepravuje sa na ďalšie spracovanie, viacfázové čistenie a sušenie. Výsledkom sú biele kryštály s veľkosťou 1-3 mm.
Portugalsko.
Morskú soľ používajte bežným spôsobom. Je vhodná do všetkých varených, pečených, vyprážaných, kvasených či inak pripravovaných jedál. Dá sa použiť na prípravu vývarov, polievok a na nakladanie mäsa a zeleniny. Nezabudnite pridať štipku aj do buchiet, domáceho pečiva, krupicovej kaše, niektorých mliečno kvasených nápojov, do domácich údenín, na dochutenie zeleniny alebo do tibetského šľahaného čaju s maslom. Nepoužívajte ju k dosolenie, aby Vám zrná nechrúpali medzi zubami. Pokiaľ ju budete mlieť v mlynčeku, po čase zvlhne. Vlhká zrná sa potom lepia k sebe.
Balenie obsahuje 700 g.
Skladujte vo vzduchotesnej sklenenej nádobe. Na zakrytie použite radšej viečko z umelej hmoty. Odporúčaná doba spotreby je pri správnom skladovaní 5-6 rokov.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.