Kokosový ocot BIO pripomína chuťou ocot jablčný. Je však o niečo sladší, jemnejší a má ideálnu kyslosť, nízky glykemický index a vysoký obsah živín.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
BIO kokosový ocot Wolfberry prechádza pri výrobe dlhou fermentáciou kokosovej vody. Počas fermentácie sa z octu nič neodoberá, ani sa do neho nepridávajú žiadne ďalšie aditíva. Výsledný produkt je bohatý na aminokyseliny, vitamíny a minerály. Najmä draslík, vitamíny skupiny B a aminokyseliny - základné kamene bielkovín. Kokosová dužina obsahuje všetkých 9 základných aminokyselín, z ktorých sa bielkovina skladá. Ocot je tiež vhodný pre diabetikov vďaka svojmu veľmi nízkemu glykemickému indexu.
Kokosový ocot môžete používať všade tam, kde používate bežný ocot. Hodí sa pri varení, do dresingov, šalátov, omáčok, marinád alebo dipov. Má ideálnu kyslosť, BIO kvalitu, a preto tak výborne chutí. Je výborný do zeleninových jedál, ovocných šalátov, k morským plodom a k jedlám ázijskej kuchyne, kde zanecháva príjemnú chuť a arómu.
Energetická hodnota: 0 kJ / 0 kcal; Tuky: 0 g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g; Sacharidy: 0 g; z toho cukry: 0 g; Vláknina: 0 g; Bielkoviny: 0 g; Soľ: 12 mg.
Fermentovaná kokosová voda. Alergény: Kompletne bez alergénov.
Srí Lanka.
Uchovávajte v suchu a chlade.
250 ml
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.