Kakao prášok vyrobený z pražených kakaových bôbov Forastero Hispanola, ktorý je odtučnený produkt v bio kvalite.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás v pondelok 16. 9.
Kakaovník je vždyzelený strom, ktorý sa podobá jabloni, vyrastá ale do výšky okolo 15 metrov. Jeho pestovanie je pomerne náročné, pretože potrebuje celoročnú teplotu od 20 ° C do 35 ° C, ale pritom vyžaduje vlhko a tieň. Priemerný zber z jedného stromu je asi 25 plodov, ktoré vážia necelého pol kilogramu. Vnútri týchto plodov je uložených v priemere 30 semien, z ktorých sa vyrába kakao.
Kakaový prášok je vhodný na pečenie aj varenie. Je ľahko rozpustný a výborne ochutí miešané nápoje, mlieko (kakao), čokoládové výrobky, múčniky, torty a buchty.
Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 200 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.