MojaLekáreň.sk

Veterinárne výživové doplnky na trávenie pre psov
Druh tovaru: cukríky

NATURECA Bonbóny z ovčieho tuku s lososom Mini 250 g

Krmivo

NATURECA Bonbóny z ovčieho tuku s lososom Mini 250 g NATURECA Bonbóny z ovčieho tuku s lososom Mini 250 g

Prírodný produkt, podporuje odolnosť organizmu, kvalitu pokožky a…

Momentálne nedostupné

Veterinárne výživové doplnky na trávenie pre psov
Druh tovaru: cukríky

Vitamíny na trávenie pomáhajú domácim miláčikom predovšetkým v období choroby, rekonvalescencie alebo oslabenej imunity.

Vitamíny na trávenie pomáhajú domácim miláčikom predovšetkým v období choroby, rekonvalescencie alebo oslabenej imunity. V niektorých prípadoch však nie je od veci ani preventívne podávanie vitamínov na trávenie, napríklad u domácich miláčikov seniorov. Tieto prípravky podporujú chuť do jedla, uľahčujú trávenie a pomáhajú k lepšiemu vstrebávaniu a využitiu živín. Zároveň však nedráždia žalúdok, naopak ho upokojujú. Na trhu sú k dispozícii vitamíny na trávenie pre psov aj pre mačky v mnohých variáciách, stačí si len vybrať. 

Široký výber Vitamínov na trávenie nájdete na MojaLekáreň.sk

Na MojaLekáreň.sk si môžete vybrať od značiek: CANVIT BARFNATURECAPROTEXINAPTUSBIOFAKTORYBELCANDO,...

Vitamíny ponúkame vo forme: TabletyTablety žuvaciePrášokPastaRoztokyGranule, kŕmenie 

Doplnkový tovar

  • Vitamíny na vitalitu - Každý chovateľ chce pre svojho domáceho maznáčika len to najlepšie, a to znamená aj kvalitnú stravu obsahujúcu všetky potrebné vitamíny a minerály.
  • Vitamíny na kĺby a pohybový aparát - Každý chovateľ chce pre svojho domáceho maznáčika len to najlepšie, čo zahŕňa aj pravidelnú preventívnu starostlivosť, na ktorú sa v súvislosti s kĺbmi a pohybovým aparátom, najmä u malých plemien, často zabúda.
  • Vitamíny na psychickú pohodu - Psychické problémy postihujú nemalé množstvo psov. Ak zistíme, čo tieto stavy vyvoláva a venujeme našim parťákom trochu času, môžeme im pomôcť.
  • Vitamíny na zubný povlak - prípravok sú určené pre podpornú starostlivosť o ďasná a zuby.
  • Vitamíny na srsť - Každý chovateľ chce pre svojho domáceho maznáčika len to najlepšie, čo zahŕňa aj správnu starostlivosť o srsť.
  • Vitamíny na rast - Každý chovateľ chce pre svojho domáceho maznáčika len to najlepšie, a to znamená aj kvalitnú stravu obsahujúcu všetky potrebné vitamíny a minerály, najmä v období rastu domáceho maznáčika.

TIP! Už ste počuli o bazénoch pre psov? Sú Špeciálna navrhnuté pre domácich miláčikov, ponúkne psom v lete príjemné osvieženie v chladnej vode.

Kategóriu Veterinárne výživové doplnky na trávenie pre psov nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.