MojaLekáreň.sk

PURAVITA Repová nátierka s vlašskými orechmi bez lepku 140 g

PURAVITA Repová nátierka s vlašskými orechmi bez lepku 140 g PURAVITA Repová nátierka s vlašskými orechmi bez lepku 140 g

Nátierka z červenej repy s vlašskými orechmi a okorenená tymiánom.

Viac informácií

Produkt je dočasne nedostupný

Termín distribúcie je neznámy

Podobné produkty

Podobné produkty od rovnakého výrobcu

Potrebujem poradiť

Odporúčané alternatívne produkty

Do košíka
Do košíka

PURAVITA Repová nátierka s vlašskými orechmi bez lepku 140 g

Výhody produktu

  • Prirodzená bezlepková potravina.

Zloženie produktu

  • Červená repa (84 %), vlašské orechy (8 %), olivový olej, cesnak, citrónová šťava, soľ, tymián. Alergény: Bez lepku, bez pšeničného škrobu, bez mlieka, bez laktózy, bez droždia, bez vajíčka, bez sóje, bez cukru, vegán, bez palmového tuku, bez kukurice, bez čokolády.
  • Nutričná hodnota v 100 g: Energia: 671 kJ / 160 kcal,Tuky 12 g z toho nas.mas.kys. 1,6 g, Sacharidy 12 g z toho cukry 7,3 g, Vláknina 3,7 g, Bielkoviny 3,4 g, Soľ 0,82 g.

Odporúčané použitie

Nátierka na celozrnné pečivo a kváskový chlieb, chlebíčky, jednohubky, bagety, opečené toasty alebo na slané palacinky. Dip k zelenine a krekrom. Pesto na cestoviny a do šalátov alebo ako náplň do cestovín (ravioly).

Dôležité upozornenia

Skladujte v suchu mimo priameho slnečného žiarenia pri teplote do 25 ˚C. Po otvorení uchovajte pri 4 - 8 °C a spotrebujte do 3 dní. Odporúčame podávať chladené. Trvanlivosť výrobku 10 mesiacov.

Množstvo v balení

Balenie obsahuje 140 g.

PURAVITA Repová nátierka s vlašskými orechmi bez lepku 140 g

100 %
Hodnotili: 2 zákazníci
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Informácie o produkte

Výrobca:
Značka:
Kód výrobku:
479704
Kód EAN:
8594189140012
Držiteľ rozhodnutia:
Země původu:
Česko
PURAVITA Repová nátierka s vlašskými orechmi bez lepku 140 g si môžete kúpiť aj v našom českom e-shope Lékárna.cz.

Mohlo by vás zaujímať

Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.