Múka špaldová polohrubá BIO je vhodná na prípravu liatych ciest na bábovky, perníky, makovníky a bublaniny. Je tiež vhodná na trené a šľahané cesto.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Všestranná polohrubá špaldová múka. Vďaka biokvalite neobsahuje zvyšky pesticídov. Vhodná na pečenie, zahusťovanie, vyprážanie alebo varenie.
Špalda je celkom zabudnutý druh rozpadavej pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Jedná sa o veľmi odolnú a nenáročnú rastlinu. Okrem múky sa z nej vyrába napríklad alternatívna kávovina ako náhrada kávy.
Tento produkt ocenia predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie.
ŠPALDOVÁ múka polohrubá*. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Lepok
Skladujte pri teplote 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 %.
Energetická hodnota 1 511 kJ/356 kcal |
|
---|---|
Tuky: |
1,2 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: |
0,1 g |
Sacharidy: |
72,0 g |
z toho cukry: |
0,7 g |
Vláknina: |
3,5 g |
Bielkoviny: |
12,0 g |
Soľ: |
0,01 g |
1000 g
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.