Obľúbené položky

Úvodná strana » Starostlivosť pre krásu a osobnú hygienu » Bylinná kozmetika » Bylinná kozmetika s pagaštanom

Bylinná kozmetika s pagaštanom

Pagaštan alebo tiež gaštan, nie je iba okrasnou drevinou našich parkov a ulíc, ale dlhodobo patrí tiež do bylinkárstva. Zbierajú sa hlavne plody, kvety, kôra (na jar), je možné využiť i listy, avšak iba k vonkajšiemu použitiu. Získané látky potom majú pozitívne účinky napr. na cievne steny (zvyšujú ich pružnosť a pevnosť), pôsobí protizápalovo alebo urýchľujú vstrebávanie krvných podliatin a modrín.

Jedna z najčastejších foriem použitia je pagaštanová masť, ktorá sa používa ako prostriedok k masáži v prípade zníženej hybnosti kĺbov, natiahnutých svalov, ale prináša tiež úľavu pacientov s kŕčovými žilami. Vyberte si z našej ponuky ten najvhodnejší prípravok práve pre vás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


PAGAŠTAN
ID SK 15023

Pagaštan nie je iba okrasnou drevinou našich parkov a ulíc, ale dlhodobo patrí tiež do bylinkárstva. Zbierajú sa hlavne plody, kvety, kôra (na jar), je možné využiť i listy, avšak iba k vonkajšiemu použitiu. Získané látky potom majú pozitívne účinky napr. na cievne steny (zvyšujú ich pružnosť a pevnosť), pôsobia protizápalovo alebo urýchľujú vstrebávanie krvných podliatin a modrín.

Jedna z najčastejších foriem použitia je pagaštanová masť, ktorá sa používa ako prostriedok k masáži v prípade zníženej pohyblivosti kĺbov, natiahnutých svalov, ale prináša tiež úľavu pacientom s kŕčovými žilami. Vyberte si z našej ponuky ten najvhodnejší prípravok práve pre vás.

 

Pokračovať

Najpredávanejšie v kategórii


Načítavam

Najpredávanejšie značky

Výhodné ponuky už nemusíte hľadať

pošleme vám ich e-mailom :)

Skúste to, odhlásiť sa prípadne môžete kedykoľvek.
Hore
OK
Táto stránka využíva cookies pre vaše lepšie prechádzanie webovej stránky. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s ich používaním. Zistiť viac
Spracovávam