Kovové trubičky kónického tvaru pomôžu pri pečení dokonalých krehkých kremrolí ako z cukrárne.
Na sklade už iba 3 - 5 kusy V utorok 2. 4. odosielame, u vás v stredu 3. 4.
Kto by nemiloval krehké kremrole plnené nadýchaným sladkým snehom. Sú skvelým dezertom pre milú návštevu a ich výroba nie je zložitá.
Vyvaľkané pláty lístkového cesta navinieme na zužujúce sa kovové trubičky ľahko potreté olejom tak, aby sa prekrývali. Potom stačí upiecť dozlatista.
Plniť môžete sladkou bielkovou hmotou, alebo skúste napríklad netradičnú slanú, pikantnú náplň.
Tip: Listové cesto je mastnejšie, takže ešte za tepla pôjde stiahnuť z trubičiek. Prípadne s upečenou trubičkou zľahka zatočte do strán, aby sa uvoľnila.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.