MojaLekáreň.sk

NUTRIFREE Celozrnný krájaný chlieb 6 x 80 g

NUTRIFREE Celozrnný krájaný chlieb 6 x 80 g NUTRIFREE Celozrnný krájaný chlieb 6 x 80 g

Veľmi praktické plátky celozrnného chleba v samostatných porciách po dvoch.

Viac informácií

Produkt je dlhodobo nedostupný

Termín distribúcie je neznámy

Podobné produkty

Podobné produkty od rovnakého výrobcu

Potrebujem poradiť

Odporúčané alternatívne produkty

Do košíka
Do košíka

NUTRIFREE Celozrnný krájaný chlieb 6 x 80 g

Panfette Integrale pečené v rúre alebo na grile získavajú osobitú chuť dobrého chleba so všetkými blahodárnymi a detoxikačným vlastnosťami vlákniny.


Príprava


Konzistencia plátkov chleba Panfette sa líši podľa minút pečenia: 3-4 minúty na 220 ° C pre mäkký vnútrajšok obklopený chrumkavou kôrkou. 4-6 minút na 220 ° C pre väčšie chrumkavosť, ideálny pre prípravu brusket a hrianok. Panfette Integral sú najlepšie ihneď po upečení!
Panfette Integral sú najlepšie ihneď po upečení.


Zloženie


Voda, kukuričný škrob, pohánková múka 10%, ryžový škrob, rastlinná vláknina, slnečnicový olej, dextróza, extra panenský olivový olej 2,5%, rastlinné proteíny, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselín, ľanové semienko 2%, slnečnicové semienko 2% , zahusťovadlá: guárová múka a xantánová guma, soľ, droždie, aróma. Môže obsahovať stopy lupiny. Produkt je čiastočne tepelne upravený. Povrch produktu je ošetrený etylalkoholom.


Priemerné nutričné hodnoty na 100 g výrobku

Energetická hodnota 280 Kcal
  1124 Kj
Bielkoviny 4,0 g
Sacharidy 49,2 g
z toho cukry 2,1 g
Tuky 6,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,8 g
Vláknina 6,0 g
Sodík 0,4 g

NUTRIFREE Celozrnný krájaný chlieb 6 x 80 g

100 %
Hodnotil: 1 zákazník
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Informácie o produkte

Výrobca:
Značka:
Kód výrobku:
331303
Kód EAN:
Držiteľ rozhodnutia:
NUTRIFREE Celozrnný krájaný chlieb 6 x 80 g si môžete kúpiť aj v našom českom e-shope Lékárna.cz.

Mohlo by vás zaujímať

Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.