Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Kakaové bôby, ktoré sa používajú na výrobu BIO Čokolád Naturalis rastú v tropickom páse Ameriky - najčastejšie v Peru a v Dominikánskej republike.
Ručná výroba BIO čokolády
BIO Čokoláda Naturalis je ručne robená čokoláda v tradičnej rodinnej čokoládovni. Kvalita čokolád je poznať v každom detaile. Základom sú najkvalitnejšie kakaové bôby zbierané na vyhlásených plantážach a ich následné spracovanie. V ďalšom kroku sa čokoládová hmota dostane do rúk chocolatiérům, ktorí ju za správnych teplôt spracúvajú tak dlho as takou starostlivosťou, kým nevznikne presne tá čokoláda, ktorá lahodí nielen oku, ale hlavne chuťovým bunkám.
Neoddeliteľnou súčasťou sú samozrejme aj superpotraviny či iné byliny, ktoré dodávajú čokoláde ojedinelú chuť a kompletne podtrují starostlivosť, ktorá bola sprevádzaná pri celom procese výroby
levanduľa
Levanduľa je tradičný aromatická rastlina fialovej farby. Tradične sa vyskytuje na vysluněných svahoch. Pôvodne sa vyskytovala len v západnom Stredomorí, ale kultúrou sa rozšírila po celom Stredomorí. Nálev z kvetu levandule možno pridať ako do kúpeľa tak aj do obľúbeného nápoja či jedla.
Nastrúhajte čokoládu do Vašich obľúbených kaší, kakaa, kávy, či na desert. Pokrm tým dostane nový rozmer chuti.
Preložené pomocou Google Translatore
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.