MojaLekáreň.sk

Múka s glukózou (dextróza)

JIZERKA Prirodzene bezlepková zmes univerzálna Zelená 1000 g

Dietetická potravina

JIZERKA Prirodzene bezlepková zmes univerzálna Zelená 1000 g JIZERKA Prirodzene bezlepková zmes univerzálna Zelená 1000 g

Prirodzene bezlepková zmes je určená pre všestranné použitie.

Momentálne nedostupné

JIZERSKÉ PEKÁRNY Zmes na knedlík bez lepku 350 g

JIZERSKÉ PEKÁRNY Zmes na knedlík bez lepku 350 g JIZERSKÉ PEKÁRNY Zmes na knedlík bez lepku 350 g

Zmes na výrobu bezlepkovej knedle je určená osobám, ktorí trpia…

Momentálne nedostupné

Múka s glukózou (dextróza)

Medzi najznámejšie múky patrí pšeničná múka, ktorá sa používa pri pečení chleba, príprave cesta a ako základ mnohých jedál. Môžu sa však používať aj iné múky, napríklad špaldová, mandľová, kokosová, ryžová a iné.

Špaldová múka získaná zo starého obilia má výraznejšiu chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuričná múka je obľúbená v mexickej kuchyni a používa sa napríklad na prípravu tacos alebo tortilly.

Mandľová múka, ktorá sa vyrába z mletých mandlí, je bezlepkovou alternatívou a dodáva sladkému pečivu a dezertom jemnú orechovú chuť.

Pokiaľ ide o strúhanku, klasickou možnosťou je biela strúhanka, ktorá sa používa ako obal na pečené pokrmy alebo ako súčasť vyprážaných jedál.

Panko strúhanka, japonský typ strúhanky, je chrumkavá a ľahká a často sa používa na obalenie rýb, kuracieho mäsa alebo zeleniny.

Bezlepková strúhanka vyrobená z alternatívnych obilnín, ako je quinoa alebo ryža, je ideálnou voľbou pre tých, ktorí neznášajú lepok.

Každý typ múky a strúhanky má svoje špecifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, preto je výber tej správnej dôležitý na dosiahnutie požadovaného výsledku pri varení a pečení.

Kategóriu Múky a strúhanky nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.