Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Ako prvé boli paradajky sušené v Taliansku a to z dôvodu ich uchovanie na zimu. Sušením iba stráca plody vodu, ale všetky nutričné látky zostávajú napr. Vláknina, antioxidanty, vitamín A, C, sodík, draslík a železo. Možno ich konzumovať ako samostatne, alebo pridať do šalátov či do varených fazúľ. Zachutia Vám v čomkoľvek!
Možný spôsob prípravy: pokvapkáme sušené paradajky olivovým olejom, zasypeme rozdrvenú bazalkou (možno aj petržlenom).
Bez pridaného cukru. Nešírení. Sušené na slnku.
Krajina pôvodu: Turecko.
Preložené pomocou Google Translatore
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.