Zmes na prípravu detských bezlepkových rezov. Zmes na krém je súčasťou balenia. Rezy si zamilujú nielen deti.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Aká by to bola nedeľa, keby na stole nezavoňal čerstvo upečený múčnik? A pretože nezabúdame ani na najmenších, pripravili sme vynikajúce bezlepkové rezy špeciálne pre deti. Aby si svoj sladký kúsok zaslúžili, vrhnite sa na pečenie spoločne. Nielenže deti zabavíte, ale zároveň popustíte uzdu ich fantázie a kreativite. Deti sa môžu vyšantiť zdobením rezov lentilkami, želé cukríkmi, šľahačkou či ovocím. Testované na deťoch a maškrtných oteckoch.
Príprava korpusu - Zmes na korpus, 2 vajcia, 90 g veľa zmäknutého masla a 250 ml vlažného mlieka šľaháme elektrickým šľahačom cca 2-3 minúty do hladkého cesta. Cesto rozotrieme do rovnomernej vrstvy na plech vyložený papierom na pečenie alebo vymastený a bezlepkovou múkou vysypaný plech. Pečieme v predhriatej rúre pri 180 ° C asi 10 minút. Po vychladnutí rozkrojíme na dva rovnaké diely.
Príprava krému - Do takmer vyšľahanej šľahačky nasypeme zmes a šľaháme do hustej hmoty. Pridáme nátierkové maslo a dôkladne ho zašľaháme. Krém rozotrieme na jeden diel upečeného korpusu a druhý diel položíme na krém. Necháme v chladničke minimálne 2 hodiny stuhnúť. Rez možno poliať čokoládovou polevou a ozdobiť šľahačkou a čerstvým ovocím.
Polovicu nátierkového masla môžeme nahradiť tvarohom.
Cukor, kukuričná múka, ryžová múka, kukuričný škrob, zemiakový škrob, kakao, modifikovaný kukuričný škrob, kypriace látky (difosforečnan, uhličitany sodné), zahusťovadla (xanthan, karubín), jedlá soľ, aróma.
na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota [kJ/kcal] | 1539/365 |
Tuky [g] | 1,0 |
z toho nasýtené mastné kyseliny [g] | 0,5 |
Sacharidy [g] | 87 |
z toho cukry [g] | 47 |
Vláknina [g] | 0,6 |
Bielkoviny [g] | 2,7 |
Soľ [g] | 1,3 |
Z celého balenia je možné pripraviť približne 24 porcií
90 g zmesi na krém, 200 g zmesi na korpus.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.