Fazuľa adzuki má jemnú orieškovú chuť, populárna hlavne v japonskej kuchyni
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
fazuľa adzuki, voda z biologického poľnohospodárstva
zohrievajte niekoľko minút na slabom ohni.
Fazuľa adzuki má jemnú orieškovú chuť, jemnú šupku a tmavočervené až hnedé zafarbenie. Je populárna hlavne v japonskej kuchyni.
Fazuľa adzuki je ľahšia stráviteľná a je vhodná aj pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Adzuki je bohatá na vlákninu, vitamíny B1, B9, minerály vápnik, horčík, draslík, fosfor a zinok.
Odporúčame je používať do polievok, nátierok, nákypov a šalátov. Môžete experimentovať a pridať ju aj do koláčov alebo ryžových pokrmov. Jej chuť vynikne v kombinácii s bylinkami: zázvor, rasca a koriander.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.