Prirodzene bezlepková zmes je určená pre všestranné použitie.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Prirodzene bezlepková zmes je všestranne použiteľná ako pre prípravu kysnutých ciest, šľahaných a trených hmôt, tak i pri varení k zahusťovaní pokrmov, príprave knedlí a cestovín.
Kukuričný škrob, zemiakový škrob, modifikovaný škrob kukuričný, lupinová múka, modifikovaný škrob maniokový, hroznový cukor, zahusťovadlo guma guar, emulgátor slnečnicový lecitín, kyselina askorbová.
1000 g
Zmes Jizerka 0,5 kg, voda 3,5 dcl, droždie 20 g, soľ 7 g, maslo 20 g.
Droždie rozpustíme v studenej vode a nalejeme do miešacej nádoby. Odvážime Jizerku, soľ a krátko intenzívne vymiešame cesto. Nakoniec hnetenia pridáme maslo. Necháme 5 minút odpočinúť a potom vytvarujeme bochník na plech na pečenie. Prikryté necháme kysnúť asi 1 hod. Pred pečením povrch bochníka namašlujeme vodou. Začíname piecť pri teplote 200 ° C, ktorú po 15 min stiahneme na 180 ° C. Pečieme celkom asi 60 minút.
Zmes Jizerka 200 g, cukor krupica 35 g, droždie 10 g, maslo 30 g, soľ 3 g, vajcia 1 ks, voda 1 dcl, drobenka: zmes 100 g, maslo 50 g, cukor 50 g.
Droždie rozpustíme vo vode, pridáme vajce, zmes, soľ, cukor a všetko krátko intenzívne premiesime. Nakoniec pridáme rozpustené maslo a domiešame. Pri použití cesta na tlačené koláče necháme cesto 5 minút odpočinúť a potom nadelíme a vytvarujeme guličky s hmotnosťou asi 15 g. Necháme na plechu kysnúť asi 40 min. Potom guličky roztlačíme pohárikom a vzniknutú jamku naplníme rôznou náplňou (tvarohová, maková, džem, ovocie). Okraje koláča potrieme vajíčkom a vrch posypeme drobenkou. Pečieme pri 180 ° C asi 20 min.
6 čerstvých vajec, 6 lyžíc zmesi Jizerka, 6 lyžíc kryštálového cukru, 1 lyžica stolového oleja.
Formu vymastíme olejom a vysypeme bezlepkovou strúhankou. Vajcia oddelíme a šľaháme najskôr bielky pri najvyššej rýchlosti za postupného pridávania cukru až vyšľaháme pevný sneh. Znížime rýchlosť šľahania a postupne zašľaháme žĺtky. Po zašľahaní žĺtkov na najpomalší chod postupne do hmoty vmiešame bezlepkovú zmes Jizerka a nakoniec lyžicu stolného oleja. Hmotu nalejeme do pripravenej formy a pečieme pri 180 ° C počas 30 minút.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.