Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Výživový doplnok je potravina, ktorej účelom je doplňovanie bežnej stravy a ktorá je koncentrovaným zdrojom vitamínov a minerálnych látok alebo ďalších látok s výživovým alebo fyziologickým účinkom, ktoré potravina obsahuje samostatne alebo v kombinácii, určená na priamu spotrebu v malých odmeraných množstvách. Nemá vlastnosti prevencie, ošetrovania, liečby alebo vyliečenia ľudských ochorení. Nie je určená ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Uchovávať mimo dosahu detí!
Kompletné zastúpenie všetkých aminokyselín je v rastlinných bielkovinách vzácnou výnimkou a jednou z nich je práve konopný proteín. Okrem toho v ňom nájdete dokonalú rovnováhu všetkých nenasýtených mastných kyselín omega 3, 6 a 9. Vďaka týmto vlastnostiam sa jedná o skvelý doplnok vašej výživy!
Konopný proteín je získavaný rozžuvaním semienok rastlín cannabis sativa. Je prostý THC (aktívna zložka marihuany), preto nemá žiadny vplyv na ľudskú psychiku. Konope je výborným zdrojom proteínov vysokej biologickej kvality, čo ocenia najmä vegáni a takisto ľudia venujúci sa silovým športom, ktorí potrebujú kvalitnú výživu na tvorbu svalovej hmoty. Konopný proteín je v rastlinnom svete výnimočný tým, že obsahuje všetkých 23 aminokyselín vyskytujúcich sa v prírode, vrátane 8 esenciálnych, teda nevyhnutných pre telo. Je bohatý aj na vlákninu a obsahuje takmer dokonalú rovnováhu nenasýtených mastných kyselín 3, 6 a 9. Z nich napr. Kyselina linolová a kyselina linolénová sú nevyhnutné pre výmenu elektrických impulzov v tkanivách. Okrem toho vďaka mierne zápornému náboju napomáhajú detoxikácii tela tým, že privádza k povrchu tkaniva (pokožka, črevá, pľúca, obličky) škodlivé látky.
Pridajte do koktailov, zeleninových štiav, polievky, šalátov, zmrzliny, a pod.
Proteínová vášeň: 2 lyžičky konopného proteínu, 250 ml neživočíšneho mlieka, 1 banán, hrsť goji, 1 lyžička spiruliny, chlorely alebo mladej pšenice. Všetko premiešajte a môžete vychutnávať.
Nespracovávajte pri teplotách nad 40 ° kvôli zachovaniu všetkých nutričných látok!
Preložené pomocou Google Translatore
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.