Obľúbené položky

Úvodná strana » Značky » G » GLUKOPUR

GLUKOPUR

  • Glukopur plv.250g (krabičky)

    skladom 1 - 2 ks

    Přírodní sladidlo. Vhodný jako rychlý zdroj energie. Glukóza se vyskytuje ve velkém množství plodů nebo v medu, zejména však v hroznovém vínu. V lékařské literatuře možná dosud narazíte na označení dextróza, které se dříve užívalo jako synonymní k názvu glukóza. Jak se vyrábí Glukopur V České republice se pro přípravu glukózy používá kukuřičný škrob. Sladidlo Glukopur vyrábí akciová společnost Natura, která sídlí v Havlíčkově Brodě a zpracováním bramborového škrobu se zabývá již dlouhá léta. Glukopur se tak vžilo jako nejběžnější označení pro lidový termín hroznový cukr či odborné označení glukóza, ve starší terminologii dextróza. Složení v suchém stavu dextróza (100 % D-glukóza) - vyrobeno z kukuřičného škrobu. Doporučené dávkování Sladidlo Glukopur můžeme podávat jako nápoj, stačí jej rozmíchat v mléku, vodě, citronové šťávě apod. Jako zdroj energie je doporučeno užívat 80 – 100 g Glukopuru během jednoho dne. V případě nechutenství by měl být Glukopur užíván 10 – 14 dní, vhodnou dobou pro podání je ráno, kdy celkovou denní dávku 100 g rozmícháme v 500 ml čaje. Nedoporučuje se diabetikům ani lidem s nadváhou.

    1,05 €

  • Glukopur (hroznový cukor) prášok 1x1000 g Výživový doplnok

    2 dni

    Glukopur - dextróza, je monosacharid, ktorý sa vyskytuje v mnohých plodoch (hrozno) a plodinách (kukurica, zemiaky). Viac na adcc.sk

    4,10 €

  • GLUKOPUR EXTRA + 10 VITAMÍNOV 500G

    2 dni

    Pozitívne pôsobí pri oslabení a choroby. Zloženie: dextróza (100% D-Glukóza), vitamínový premix (vitamín C 18 mg; B1 0,42 mg; B2 0,48 mg; B6 0,60 mg; B12 0,30 mikrogramov; biotín 45 mikrogramov; kyselina pantoténová 1 , 8 mg; vitamín E 3 mg; kyselina listová 60 mikrogramov; niacín 5,4 mg; sacharidy min. 99 g; bielkoviny 0 g; tuky 0 g) Akciová spoločnosť Natura Havlíčkův Brod je firma s už storočnou tradíciou v oblasti škrobárenství, kedy práve výroba a spracovanie zemiakového škrobu má najmä na havlíčkobrodskej mnohoročnú tradíciu. V miestnej časti Pohledští Dvořáci (dnes Hamry) bola vybudovaná v rokoch 1907-1909 škrobárna, kde sa vyrábal zemiakový škrob na úpravu látok. V období rokov 1948-1992 bola továreň súčasťou niekoľkých národných podnikov, naposledy to boli Českej škrobárne, np, neskôr išlo o štátny podnik Škrobárny. Po jeho privatizácii v roku 1994 sa začala písať nová éra v histórii podniku a majiteľom sa stala akciová spoločnosť Naturamyl. Od 1.7. 2009 firma pôsobí pod označením Natura, as Pod tradičné a veľmi dobre známou značkou NATURA naša spoločnosť vyrába široký sortiment suchých balených zmesí v malospotrebiteľskom aj cateringovom balenia. Základom týchto zmesí sú polotovary vlastnej výroby, ako je zemiakový škrob a sušená zemiaková kaša, s časťou produkcie týchto polotovarov tiež obchodujeme. Výrobky z produkcie našej firmy charakterizuje tradičná kvalita, prijateľná cena, jednoduchá a rýchla príprava, ktorá šetrí čas. Potreby rýchlo sa meniaceho a vyvíjajúceho trhu si veľmi dobre uvedomujeme a sortiment našich produktov priebežne inovujeme a rozširujeme. Kvalita našich výrobkov je daná predovšetkým predvolené surovinou - zemiakmi, ktoré sú produkované v ekologicky čistej oblasti Vysočiny a pre potravinárske spracovanie sa vyberajú len tie najvhodnejšie odrody. Kvalitatívne parametre výrobkov sú sledované v priebehu celého technologického procesu výroby a to spolu so skúsenosťami, tradíciou a overenými receptúrami zabezpečuje obchodný úspech a spokojnosť zákazníka. Spoločnosť Natura, as, venuje kvality a bezpečnosti vyrábaných potravín veľkú pozornosť, je certifikovaná podľa nižšie uvedených noriem: ISO 9001 (systém manažérstva kvality) ISO 22000 (systém manažérstva bezpečnosti potravín) IFS Food (International Food Standard)

    2,22 €

Najpredávanejšie značky

Akciová ponuka do vašej schránky

Výhodné ponuky nemusíte hľadať, pošleme vám ich e-mailom.

Skúste to, odhlásiť sa prípadne môžete kedykoľvek.

Hore
OK
Táto stránka využíva cookies pre vaše lepšie prechádzanie webovej stránky. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s ich používaním. Zistiť viac
Spracovávam