Ghí bylinné kurkuma je čistý maslový tuk vyrobený podľa starodávnej ajurvédskej receptúry, obsahujúci celý rad vitamínov, minerálov a antioxidantov.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Ghí je čistý maslový tuk vyrobený podľa starodávnej ajurvédskej receptúry. Odparením vody a oddelením mliečnej bielkoviny získavame čistý tuk obsahujúci celý rad vitamínov, minerálov a antioxidantov. Pri výrobe rozpusteného masla kladieme najväčší dôraz na kvalitu a tradíciu výroby. Používame len ingrediencie od overených dodávateľov.
Ghí je vynikajúcim vodičom pre účinky danej byliny na organizmus. Kurkuma je silný antioxidant, pôsobí protizápalovo, predovšetkým v oblasti kĺbov. Chráni pečeň, nervový systém, napomáha tráveniu, podporuje kardiovaskulárny systém.
Počas posledných pár rokov sa môžeme s ghí stretnúť v súvislosti s ajurvédou, čo je 5 tisíc rokov stará indická medicína. Tá považuje ghí pre svoje účinky na zdravie za elixír života. Z ajurvédy vychádza čínska medicína, ale aj všetka západná medicína. Ghí je ideálne v spojení s liečivými bylinami, takto získa telo z ich účinkov najväčší prospech.
Ghí možno použiť v teplej kuchyni všade tam, kde by ste použili akýkoľvek iný tuk. Miesto oleja, masla alebo masti. Má vysoký bod zápalu, teda sa nepripaľuje. Je výborný na smaženie, ako základ všetkých klasických pokrmov - polievok, omáčok, zelenina dusená na ghí je bezkonkurenčná. Možno ním nahradiť všetky margaríny a maslo pri pečení múčnikov. V studenej kuchyni má tiež svoje miesto, pri alergii na mliečnu bielkovinu možné mazať na chleba a pečivo.
Neobsahuje laktózu a je prirodzene bezlepkové.
BIO bezvodý maslový tuk 99 %, sušená kurkuma koreň 1 %.
1 lyžicu pre zdravie denne.
Nakrájajte zemiaky na plátky a fritujte na ghíčku. Chutia ako zemiačiky a sú ľahko stráviteľné.
Energia 3677kJ/878,2 kcal, tuk 99,4% z toho nasýtené mastné kyseliny 70 g, sacharidy 0,4%, bielkoviny 0,1 g, soľ <0,01 g.
Česká republika
220 ml
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.