Farebné fazule príbuzné mungu s výbornou orieškovou chuťou pre široké využitie.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Adzuki sa často nazývajú fazule, ale o fazuľu sa nejedná, sú skôr príbuznosťou bližšie mungu. Pochádzajú z Ázie, kde sa pestovali už pred rokom 1000 pr. n. l. V Číne a v Japonsku sa používajú predovšetkým na prípravu sladkých pokrmov. Typickým príkladom je sladký krém Mochi. Z namočených fazúľ potom robí horúci nápoj, ktorý sa podobá čaju. V Japonsku sú adzuki druhou najobľúbenejšou strukovinou po sóji.
Fazuľa adzuki *. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energetická hodnota 1281 kJ / 304 kcal, Tuky 1,2 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g, Sacharidy 41,5 g z toho cukry 3,1 g, Bielkoviny 23,1 g, Soľ 0,00 g.
Čína
Príloha - uvarené adzuki premiešajte s orestovanou cibuľkou a cesnakom, ďalej s bylinkami a kyslou smotanou. Šalát - uvarené a vychladnuté adzuki skvele chutia s čerstvou zeleninou. Polievka - pri varení stačí k adzuki pridať zeleninu, napríklad mrkvu alebo cibuľu, a na konci dochutiť. Zeleninová zmes - k orestovanej cibuli, mrkve a kapuste pridajte uvarené adzuki s trochou vody, ochuťte paprikou a rascou, môžete tiež použiť umeocot a rastlinnú smotanu. Karbonátky - nastrúhanú a orestovanú mrkvu a cibuľu zmiešame s cesnakom, vajcom, varenou quinou a varenými fazuľami, všetko rozmixujeme, dosolíme, vytvoríme karbonátky a dáme ich piecť na 30 minút na 200 stupňov. Na sladko - uvarte si ryžu, pri varení adzuki pridajte na posledných 5 minút hrozienka, potom pridajte do hrnca jablká na kocky a varte do mäkka, do pekáča vložte vrstvu ryže a zmesi s adzuki, pečte pri 190 °C asi 10 minút.
Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sóje, škrupinových plodov a sezamu.
Adzuki je potreba namáčať minimálne 8 hodín. Následne je nutné ich variť cca 45 minút. Penu netreba zbierať a soľte určite až po uvarení.
Balenie obsahuje 500 g.
Skladujte v suchu a chlade. Nevystavujte priamym slnečným lúčom.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.