Jablčný ocot sa vyrába z čerstvých jabĺk a obsahuje kyselinu maleinovú, ktorá je prirodzenou súčasťou jabĺk a podieľa sa na viacerých tráviacich procesoch.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Jablčný ocot sa vyrába z čerstvých jabĺk a obsahuje kyselinu maleinovú, ktorá je prirodzenou súčasťou jabĺk a podieľa sa na viacerých tráviacich procesoch. Kyselina maleinová sa v tele dokáže spojiť s alkalickými prvkami a minerálmi na výrobu vnútornej energie. Jablčný ocot má aj veľmi vysoký obsah draslíka, ktorý slúži na dosiahnutie pokoja a telesnej harmónie.
Kyslosť jablčného octu je 5%. Ocot je vyrobený prirodzenými procesmi a preto môže obsahovať prírodné usadeniny a tzv. matku.
Bio jablčný ocot obsahuje hodnotné enzýmy, ktoré vznikli počas fermentácie. Obsahuje aj prírodné kyseliny a hodnotné minerály, najmä draslík.
Odporúčame ho používať v studenej kuchyni, do šalátov, majonézy a na zeleninu. Takisto ho môžete využiť aj ako prísadu do ranného pohára s vlažnou vodou a využiť tak všetky benefity bio jablčného octu.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.