Špaldová múka hrubá v BIO kvalite je vhodná na prípravu tradičných žemľových knedlí, knedlíkov, halušiek a na posýpku.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Špaldová múka hrubá v biokvalite. Vhodná na pečenie, vyprážanie alebo varenie.
Špalda je celkom zabudnutý druh rozpadavej pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Jedná sa o veľmi odolnú a nenáročnú rastlinu. Okrem múky sa z nej vyrába napríklad alternatívna kávovina ako náhrada kávy.
Tento produkt ocenia predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie.
ŠPALDOVÁ múka hrubá*. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Lepok
Skladujte pri teplote 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 %.
Energetická hodnota 1 511 kJ/356 kcal |
|
---|---|
Tuky: |
1,3 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: |
0,1 g |
Sacharidy: |
72,0 g |
z toho cukry: |
0,8 g |
Vláknina: |
3,7 g |
Bielkoviny: |
12,0 g |
Soľ: |
0,01 g |
1000 g
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.