Expirácia
Jačmenná hladká múka je veľmi jemne namletá a možno ju použiť na varenie a pečenie vo forme prímesi do bežnej múky na zľahčenie a zvýšenie sviežosti.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Jačmenná múka sa pridáva do ciest k zvýšeniu ich vláčnosti, napríklad do sušienok a krekrov. Samostatne ju využívajte na prípravu tradičných lievancových ciest.
Jačmeň ľudia poznajú asi 3000 rokov, je to jedna z najstarších poľnohospodárskych plodín. Pratypom domestikovaného jačmeňa je jačmeň tibetský, dnes sa pestuje jačmeň siaty. Je veľmi odolný a znáša aj drsnejšie podnebie. Nájdeme ho predovšetkým na severnej pologuli, dokonca aj v oblastiach nad 4000 metrov nad morom a za polárnym kruhom.
Tento produkt ocenia predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie.
Múka CELOZRNNÁ*. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Lepok
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu najviac 75 %.
Energetická hodnota 1 580 kJ/374 kcal | |
---|---|
Tuky: | 2,1 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,3 g |
Sacharidy: | 73,0 g |
z toho cukry: | 0,8 g |
Vláknina: | 10,0 g |
Bielkoviny: | 10,0 g |
Soľ: | 0,01 g |
1000 g
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.