Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Kešu maslo v BIO kvalite je vynikajúca alternatíva bežného masla plná vitamínov, minerálov nenasýtených mastných kyselín a vlákniny. Je bez pridaných cukrov, soli, dochucovadiel, aditív a iných konzervantov.
Použitie v kuchyni
Kešu maslo je výborné jednoducho natreté na pečive, ale oceníte ho i v rôznych mliečnych koktejloch, jogurtoch, smoothie alebo müsli. Výborne sa hodí do sladkých i slaných variácií varených a pečených jedál ako sú napríklad palacinky, pudingy, koláče alebo dipy.
Pre spestrenie chuti sa môžu do kešu masla primiešať napríklad nakrájané sušené slivky, marhule, bobule goji, hrozienka, javorový sirup, sirup z aloe vera, kokosový sirup, kakao, med a podobne. Kešu maslo ocenia i cukrárky a pekárky, pretože krásne zjemní všetky sladké krémy do zákuskov, ale i cesta na tortové korpusy, bábovky, rolády, slané pečivo a drobné cukrovinky.
V kešu masle nie sú použité žiadne konzervanty, stužené tuky ani aditíva, takže v ňom môže dochádzať k oddeleniu kešu oleja. Tento jav však nijako neznižuje kvalitu masla, pretože ho stačí pred použitím premiešať. Kešu maslo je vo veľmi praktickom balení so skrutkovacím uzáverom, ktorý zabraňuje jeho oxidácii a tuchnutiu.
Nutričné hodnoty v 100 g: Energia: 2531 kJ / 602.5 kcal; Tuky: 43.3 g – z toho 8.8 g nasýtených mastných kyselín, 23.8 g mononenasýtených mastných kyselín, 7.8 g polynenasýtených mastných kyselín; Sacharidy: 29.4 g – z toho cukry 5.8 g; Vláknina: 3.2 g; Bielkoviny: 17.8 g; Soľ: 30 mg
Alergény: Orechy kešu.
100 % orechy kešu v BIO kvalite z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Kešu maslo sa vyrába zo starostlivo vybraných kešu orechov. Kešu vynikajú lahodnou a jemnou chuťou a sú nevyhnutnou súčásťou najmä čínskej a indickej kuchyne. Kešu orechy obsahujú mimo iného karoténoidy, vitamíny skupiny B a kyselinu listovú.
Krajina pôvodu: Holandsko.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.