MojaLekáreň.sk

BABYBIO menu sladké zemiaky s mäsom z perličky a sušenými slivkami 260 g

BABYBIO menu sladké zemiaky s mäsom z perličky a sušenými slivkami 260 g BABYBIO menu sladké zemiaky s mäsom z perličky a sušenými slivkami 260 g

NAVYŠE ZL'AVA 10 %

SUPRADYN Kids vzorek
Od ukončeného 15. mesiaca. Sladké zemiaky s bio perličkou a sušenými slivkami.

Viac informácií

Na sklade už iba 3 - 5 kusy Zajtra odosielame, u vás v pondelok 22. 4.

4,39 € (0,02 €/g)
Doprava od 1,80 € 97 % spokojných zákazníkov

Potrebujem poradiť

4,39 €

Pridajte ešte

Do košíka
Do košíka

BABYBIO menu sladké zemiaky s mäsom z perličky a sušenými slivkami 260 g

  • Pripravené v pare.
  • Bez pridanej soli.
  • Bez lepku.
  • Bez mlieka.
  • Bez zahusťovadiel.

zloženie

  • zelenina 66% * (španielske sladké zemiaky 43% *, francúzske zemiaky * a mrkva *)
    francúzskej sušené slivky 14% *
  • voda vzniknutá z varenia
  • farmárska perlička z Poitou 8% *
  • panenský repkový a slnečnicový olej *
  • škorica *
  • * Z ekologického poľnohospodárstva

Varené v pare.

Príprava

Príprava vo vodnom kúpeli: Ponorte nádobu približne na 5 minút do vriacej vody. Pokropte studenou vodou, počkajte minútu a potom odstráňte viečko.

Rýchly spôsob prípravy: Proděrujte viečko a ohrievajte na stredný výkon mikrovlnnej rúry po dobu 1 minúty.

V oboch prípadoch ohriatej jedlo dobre premiešajte a pred kŕmením skontrolujte teplotu. Nepřisolujte. Po otvorení je možné uzavretý tanierik uchovávať v chladničke 48 hodín. Nepripravujte v klasickej rúre.

Preložené pomocou Google Translatore

BABYBIO menu sladké zemiaky s mäsom z perličky a sušenými slivkami 260 g

100 %
Hodnotil: 1 zákazník
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Informácie o produkte

Výrobca:
Značka:
Kód výrobku:
358123
Kód EAN:
Držiteľ rozhodnutia:
BABYBIO menu sladké zemiaky s mäsom z perličky a sušenými slivkami 260 g si môžete kúpiť aj v našom českom e-shope Lékárna.cz.

Mohlo by vás zaujímať

Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.