Shoyu. Ťažko budete hľadať tradičnejšie dochucovadlo ázijskej kuchyne, než je sójová omáčka, so svojou tradične tmavou farbou.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Predovšetkým v Číne a Japonsku sa používa už vyše 2500 rokov. Vyrába sa zo sójových bôbov, fermentovaných pomocou plesní rodu Aspergillus a charakteristická farba vzniká predovšetkým z kombinácie aminokyselín získaných z bielkovín a glukózy zo škrobu. Naše 100% BIO Allnature Shoyu je jemnejšia než sójová omáčka Tamari a vrelo ju odporúčame tak na varenie, tak k dochuteniu studených pokrmov.
voda, sójové bôby*, soľ, pšenica.*
* z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Sója, pšenica (lepok). Môže obsahovať stopy arašídov a škrupinových plodov.
Energetická hodnota | 234 kJ/56 kcal |
Tuky z toho nasýtené mastné kyseliny |
0 g 0 g |
Sacharidy z toho cukry |
6,0 g 6,0 g |
Bielkoviny | 8,0 g |
Soľ | 13 g |
250 ml
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.