MojaLekáreň.sk

AGRITUR Višňový džem TOP BIO 210g poškozený obal

AGRITUR Višňový džem TOP BIO  210g poškozený obal

Produkt je potřísněný džemem.

Prémiový džem z višní vyrobený bez použitia pektínu, cukru a akýchkoľvek zahusťovadiel

Viac informácií

Produkt je dlhodobo nedostupný

Termín distribúcie je neznámy

Podobné produkty

Podobné produkty od rovnakého výrobcu

Potrebujem poradiť

Pridajte ešte

Do košíka
Do košíka

AGRITUR Višňový džem TOP BIO 210g poškozený obal

Produkt je potřísněný džemem.

Prémiový džem z višní vyrobený bez použitia pektínu (gelfixu), cukru a akýchkoľvek zahusťovadiel.

Vďaka procesu výroby pod tlakom menším ako 1 bar a maximálnej teplote 45 – 50°C si džemy uchovávajú všetky enzýmy, minerály a vitamíny, ktoré sa nachádzajú v ovocí. Tento proces výroby zabezpečí, že ovocie si zachová pôvodnú vôňu, farbu a chuť. 

NA VÝROBU 100G DŽEMU BOLO POUŽITÝCH 180G ČERSTVÝCH A DOZRETÝCH VIŠNÍ.

Džemy TOP BIO patria medzi najkvalitnejšie džemy, ktoré sú dostupné na trhu, pretože sa v nich neničia enzýmy, vitamíny a minerály varom pri 100°C ako pri tradičnom spôsobe výroby džemov.

ZLOŽENIE

  • višne*,  
  • koncentrovaná hroznová šťava*,
  • citrónová šťava*
    *z biologického poľnohospodárstva

VÝHODY TOP BIO DŽEMOV VYROBENÝCH Z OVOCIA OD FARMÁROV

  1. Bez zahusťovadiel (pektínu).
  2. Bez konzervantov.
  3. Bez umelých aróm.
  4. Bez farbív.
  5. Bez pridaného cukru (obsahujú len prirodzene sa vyskytujúci cukor v ovocí).
  6. Vyrobené z ovocia pochádzajúceho priamo od farmárov.
  7. S nízkym obsahom cukru, takže sú vhodné aj pre ľudí s nízkosacharidovou diétou.
  8. Ovocie sa zhromažďuje vo veľkom tlakovom kotli, ktorý je hermeticky uzatvorený (viď. obr.). Výhody tohto kotla sú pozoruhodné a zásadné pre zachovanie chuti, farby a vône spracovávaného ovocia.
    Tlakový kotol varí ovocie pod tlakom ( tlak je menší ako 1 bar). To umožňuje z ovocia extrahovať vodu už pri teplote 45 – 50 °C veľmi rýchlo, čím sa zachovajú nezmenené organoleptické vlastnosti spracovaného ovocia. Tento proces sa výrazne odlišuje od tradičného spracovania džemov pri teplote 100 °C.
    Nakoľko sa ovocie spracováva pod tlakom a pri teplote 45 – 50 °C, tak si ovocie zachováva prirodzenú farbu, pretože neoxiduje počas spracovávania. Spracované ovocie sa vyznačuje aj vynikajúcou vôňou a chuťou.

 

Informácie o produkte

Značka:
Kód výrobku:
440903
Kód EAN:
Držiteľ rozhodnutia:
AGRITUR Višňový džem TOP BIO 210g poškozený obal si môžete kúpiť aj v našom českom e-shope Lékárna.cz.

Mohlo by vás zaujímať

Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.