Prémiový džem z čučoriedok vyrobený bez použitia pektínu, cukru a akýchkoľvek zahusťovadiel
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Prémiový džem z čučoriedok vyrobený bez použitia pektínu (gelfixu), cukru a akýchkoľvek zahusťovadiel.
Vďaka procesu výroby pod tlakom menším ako 1 bar a maximálnej teplote 45 – 50°C si džemy uchovávajú všetky enzýmy, minerály a vitamíny, ktoré sa nachádzajú v ovocí. Tento proces výroby zabezpečí, že ovocie si zachová pôvodnú vôňu, farbu a chuť.
NA VÝROBU 100G DŽEMU BOLO POUŽITÝCH 130G ČERSTVÝCH A DOZRETÝCH ČUČORIEDOK.
Divé čučoriedky (Vaccinuim myrtillus), ktoré sa používajú na výrobu džemu pochádzajú priamo z regionálneho parku Corno alle Scale. Čučoriedky rastú prirodzene v čistom a horskom prostredí vo výške 1000 – 1800 m.n.m. Čo sa týka kvality, tak ide o najlepšie čučoriedky nielen v Taliansku, ale aj na svete. Vždy sa vyrobí len limitované množstvo v závislosti od sezóny.
Džemy TOP BIO patria medzi najkvalitnejšie džemy, ktoré sú dostupné na trhu, pretože sa v nich neničia enzýmy, vitamíny a minerály varom pri 100°C ako pri tradičnom spôsobe výroby džemov.
NAJKVALITNEJŠÍ DŽEM TOP BIO VYROBENÝ BEZ POUŽITIA PEKTÍNU A CUKRU
POČULI STE UŽ O ČIERNOM ZLATE A NAJKVALITNEJŠÍCH ČUČORIEDKACH NA SVETE?
Naša spoločnosť ako jediná v strednej Európe spolupracuje so združením farmárov Agritur nachádzajúcom sa pri regionálnom parku Corno alle Scale na severe Talianska.
Združenie Agritur vyrába najkvalitnejší čučoriedkový džem bez obsahu pektínu a cukru, len s použitím hroznovej a citrónovej šťavy. Na 100g džemu sa spotrebuje až 130g divých čučoriedok, ktoré sa zbierajú v prirodzene čistom a horskom prostredí vo výške 1000 – 1800 m.n.m v regionálnom parku Corno alle Scale.
Dňa 16. júna 2016 bol čučoriedkový džem TOP BIO ocenený zlatou medailou za kvalitu v súťaži Confraternita dello Gnocco D´Oro (Zlatý knedlík).
Do súťaže bolo zapojených 23 výrobcov džemov z 5 provincíí. Bologna (Emilia Romagna) - Lucca (Toskánsko) - Modena (Emilia Romagna) - Reggio Emilia (Emilia Romagna) - Florence (Toskánsko)
Čučoriedkový džem TOP BIO bol hodnotený z hľadiska kvality.
Výsledky analýzy: prítomnosť antokyanov.
Posúdenie vedeckej analýzy vykonala Università di Modena e Reggio Emilia.
Čo sú to antokyany?
Výsledky z početných experimentálnych štúdií naznačujú, že ochranné protinádorové pôsobenie antokyánov spočíva predovšetkým v ich priamej antioxidačnej aktivite (označované sú ako „zhášače“ voľných radikálov). Okrem toho výrazne stimulujú účinnosť enzýmov vlastného organizmu detoxikujúcich karcinogény a brzdia dedičné štruktúry bunky (DNA) poškodzujúci vplyv týchto látok. Indukujú aj proces apoptózy (programovaná smrť) rakovinových buniek a brzdia ich množenie sa, pričom neovplyvňujú existenciu a tvorbu zdravých buniek.
V už jestvujúcich nádoroch blokujú tzv. angiogenézu (tvorba ciev), čím obmedzujú ich rast i tvorbu metastáz. Ochranný potenciál antokyánov sa prejavuje v počiatočnej fáze a tiež v ďalších etapách vývoja nádorov, vrátane nádorov hrubého čreva.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.