Akcia
Zdravšie, šťavnatejšie a chutnejšie varenie s objemom až 15 l, 4 automatické programy, rozsah teplôt: 20 °C až 95 °C, časovač: až 100 hodín.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Sous-vide (francúzsky "vákuovo") je metóda pomalého varenia vákuovo balených potravín pri relatívne nízkej a presne regulovanej teplote.
Presné nastavenie teploty v rozsahu od 20 do 95 °C s krokom po 0,5 °C.
Presné nastavenie času až do 100 hodín s minimálnym krokom po 1 minúte.
Pohodlné dotykové ovládanie umožňuje zapnutie potrebného režimu iba niekoľkými dotykmi. Podsvietený displej zobrazuje momentálnu teplotu a čas zostávajúci do konca postupu varenia.
Umožňuje vám vytvárať vlastné postupy varenia nastavením času a teploty.
Každý program predstavuje optimálnu kombináciu teploty a času varenia pre šťavnaté a krehké mäso, hydinu, zeleninu a ovocie, ryby, morské plody a mnoho ďalšieho.
Sous vide varenie nie je možné bez vloženia surovín do vákuového vrecka. To je možné bezchybne vykonať pomocou vákuovej zváračky AENO, ktorá je navrhnutá pre automatické odsávanie a utesňovanie vrecka s potravinami.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.