Návod na použitie: priamo na pokožku, kde rýchlo vsakuje a nedráždi. Je veľmi vhodný pre detskú pokožku.
Olej získávaný z makadamových orieškov je veľmi bohatý na mastné kyseliny vysokej kvality, najmä kyselinu palmitovou. Účinné látky makadamových orieškov účinkujú na pleť silno antioxidačne. Antioxidanty zabraňujú poškodeniu bunkových membrán. Makadamový olej má na pokožku silný vyhladzujúci efekt. Používa sa na suchý typ pleti, rozpraskanú, preťažovanú a popálenú pokožku. Hlavným efektom makadamového oleja je schopnosť okamžite a dlhodobo hydratovať, hojiť a regenerovať. Pleť je po použití oleja hladká a jemná.
Ingredients (INCI): Macadamia Ternifolia oil, Tocopheryl Acetate
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.