Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Kakaové maslo sa získavá lisováním surovej kakaovej hmoty, ktorá sa získava z nepražených kakaových bôbov Criollo pestovaných v podmienkach ekologického poľnohospodárstva. Lisovanie sa realizuje za nízkej teploty – nedochádza tak k strate dôležitých živín a enzýmov, maslo je tepelne stabilné, obsahuje prírodné antioxidanty, ktoré zabraňujú zožltnutiu, uchováva si jemnú vôňu a chuť horkej čokolády.
Klasické využitie pre kakaové maslo je pri výrobe čokolády. Avšak môžeme ho používať aj v kuchyni pri príprave koláčov, dezertov, sušienok, zmrzliny a iných pokrmov. Je tiež výborným prírodným prostriedkom v každodennej starostlivosti o pokožku – zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regeneračné vlastnosti.
Ďalšie použitie: kakaové maslo sa používa pri výrobe čokolády (zjemní chuť), do čokoládovej polevy, (pri krájaní nebude poleva praskať), zmrzliny, na vyprážanie, pečenie - mäsa, sladkých pokrmov.
Zloženie: RAW kakaové maslo v bio kvalite.
Hmotnost: 250 g , Krajina pôvodu: Peru
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.